Sabtu, 19 November 2011

kerana mata kiri bahagian bawah berkedut . aku jadi risaukan kau MF

                                                                i'm miss you dear




assallammualaikom 

harini 19.11.2011 , pada 54 minit yag lalu . kau duduk mencapap facebokk . pato tetibe mata kiri aku belah kanan berkedut-kedut dua kali . aku pelik ? seram  pon ad . aku tulis la dekat status . pato dia org pon komen . ad yg kata org yang dekat akan pergi . aku da seram sejuk . nak menagis pon ad :( . pato aku ckp ngn dia org ckp la bebetol . dia org kata . kata kata orang kalu mata berkedut kedut dua kali org yg kita syg akn pergi . aku da teringatkn faiz je . aku risaukn terus pasal dia . 


aku terus terus chat tye kak shera pato kak shera pon kata ad benda sedih akn berlaku . aku kata aku risaukan faiz . bub tadi dia kata nak kelua . dia bawak moto kelua . tapi tadi dia kata last text sayang biy ad hal jap . t b dah siap b text k . bye ly . aku pon kata em eyelah biy . lyt . tak lama ue aku terus text dia aku cakap biy awak ok kan ? tak ad benda berlaku apa apakan ? sayg risau ni . sampai sekarag dia tak reply :( . nak nagis pulak rasa bila pikekan dia . sampai sekarag senyap :(


Biy imissyou . syg risaukn awak biyyy . hope biyy tak ad apa apa ea :) . aminnn

Rabu, 16 November 2011

Pengakuan aku . (FANDBS)

                                                     

assallammualaikom .

harini 17.11.11 . nak buat pengakuan bole ?
aku Farah Aqilah NurDamia bt Sosrizad , nak mengaku yang aku sayangkan seorang mamat ni yang bernama Mohd Faiz Bin Mohd Salleh . aku tak penah sygkn laki sampai macm ni . tp sejak aku kawan ngn dia n tak lama kita cple . sejak kita org cple . hati aku bahagia n tenag je bila dengan dia . aku tak saggop bole nak ilag kau faiz ? belom sedia aku untuk terima kenyataan yg aku akan ilag kau :( .

apa apa pon aku berdoa agar kita kekal sampai bila bila . aku janji aku akan jaga kau baik2 .
aku tak nak kau orang lain amek , sape amek aku cari pem ue sampai lubag cacing . apa apa pon dan apa pon berlaku aku tetap saygkan kau . iloveyou soo much biyy . jangan tingal syg lagi ea  
      
                                                                        
                                                                iloveyousoomuchfaiz

Ahad, 13 November 2011

Mohd Faiz . saya sayang awak ♥

i ♥ you faiz
                                                                 
                                                                        ♥Mohd Faiz♥


assallammualalikomm 


harini aku rindu sngat dekat faiz , aku tak tau la nape , aku sayg dia sesangat . tadi petag g sekolah vokasional batu pahat dengan saida n shera  n kawan akku , lau tak nak nek jiha , tapi dia nk g wetworld . ok tak apa . aku biakn je . ummm


lepastu 2.30 aku gerak siap2 pkol 3 amek shera n saidah , n than g umex belikan maknan faiz . pato teros g asrama dia , dari jauuh aku dah cam dia . bub dia suka pakai cap . so aku kenal gerak geri dia macm mne . bila nmpak dia kau nak nagis bole tak ? bub aku teringat peristiwa pada tarikh 11.11.11 aku tak dapt nk lupakan . kalu bole aku tak nak benda ue berlaku lagi . 


bila nmpak dia yaallh rindu n betambah syg gila at dia bole tak ? n cian at dia bub berpeluh peluh kemaskn dorm . humm pato duduk jap ngn dia ckp sekejap . n than balik . k la aku arini tak banyak nak membebel . bub tak ada benda dah nk tulis . 


                                       apa apa pon aku nka buat pengakuan 
                                   Saya Farah Aqilah NurDamia Binti Sosrizad ,
                               nak bagi tahu bahawa saya sayagkan sangat sangat
                                                                     PADA :>
                                                      Mohd Faiz Bin Mohd Salleh
                                                         i♥you so doo mush biyyy

Selasa, 8 November 2011

7.11.2011

pada hari isnin haritu , aku , faiz , jiha , asri n ayap . pergi bpmoll tanpa motif apa apa . bila da sampai sana aku faiz n ayap je yg masok moll dulu . jiha n asri tak masok , dia orag stay kereta . tak tau la apa buat bhahaha . n than kita org pon jalan la dlm moll tu dgn tak tau nak buat apa . pato faiz n ayap ajak tgok wayag . ok aku on , tp aku kata lau org belanje aku tak kesah . ayap cadag nak tgok shark night . ble tgok tiket tngal pukol berapa . rupeye pukol 7 mlm n 9 malm . mcm tak tekejot pulak an ? aku mne bole balik malam . ok faiz cadag nak tgok toyol . skali tgok tiket tgal pukol 4.15 . habis maby pkol 6 . try kol jiha tye nak balik pukol 6 bole tak ? pato jiha kata tak bole . hum da buntu da cammne ni ?


k ayap ajak stay mne2 jap nak tenagkan fikiran . pato faiz kata nak smoke jap . ok ikotla dia g tagga . pato aku tgok ramai dak cine , semua laki pulak tuuu . takot kodd , k aku tak masok . ayap n faiz je masok . pato aku tgu at lua . faiz pagill suro masok . aku kata takod . dia kata tak ada pape la b ad . ok aku masok . huh ! aku kata busuk bole ? sebub bau rokok . euwwww tak suka . tem at situ kita org pike apa nak buat ni ? ayap kata dia dah tak bole pike . dia nak duduk diam diam n minom . k kita org pergi foodcourt . 


da siap minom ue tub tub jihat text tye kat mne . dia suro g dpan big cinema . da sampai dpan bigcinema nmpak jiha n asri . pato cadag ajak tgok wayg . tub tub jiha kata ok bole . tp asri pulak tak ad . pato jiha kata try pnjm saida . pato aku pnjam kan . saida pon bagi akhirye . n than . tgok jam da pukol berapa . skali cite tuu da lepas . tetibe faiz n jiha cadag jalan summit . ok on . jejaln sana makan aiskrim . gelak gelak , macam macm . happy bole tak rasa . huhuhu .
pato da puas gelak berjalan semua . ayap kata da pukol 6 . k jiha kata jom la balik .


kalau aku kata pada hari isnin 7.11.2011 . memag happyy gle rasa . tp sedih jgak bub tuu last jmpe faiz . t sebulan tak jumpa . tapi tak apa untok spm kan :) . tak kesah .
                                APA APA PON MEMANG HAPPY GILA HARITU .
                                     TAHNX BIY UNTUK SEMUAYE HARITU <3